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must eat place

How to cook fish for kidney disease patients 신장환자 식사생선요리 방법

Diet for people with kidney disease


(Acute nephritis recovery period, 55~65g protein meal)
Morning Toast 75g, French Salad 100g, Scrambled Egg 70g, Black Tea
Lunch rice ball 300g, sweet potato stew 110g, tofu miso soup 180g
220 g liver milkshake


Dinner 300g, eggplant greens, *fish Meuniel 80g, fruit (watermelon)
Nutritional reference amount Calorie 2,300Cal, protein 65g,

sodium 10,000mg, potassium 1,870mg


Ingredients and recipes


Flounder -40g, flour -10g, butter -10g, unsalted mayonnaise

sauce -10g, onion -10g, parsley, peas, lemon,


The flounder scratches the scales and

removes its head and tail. Pectoral fin
 Put a sheath at the bottom to take out the

intestines and wash them thoroughly.


Wipe dry with a dry cloth and spread

the flour evenly on both sides.


Heat the frying pan to melt the butter

and place the flounder to bake.


 Shake the pan and bake it golden over high heat,

turn over and reduce the heat a little and cook until the inside.


Finely chop onion and parsley vitamint.kr/ and mix in unsalted

mayonnaise sauce to make tartar sauce.


Boil the peas in boiling water with

a little salt, and thinly slice the lemon.
Put the fish on a plate, top with tartar sauce,

and serve with cctv설치 peas, lemon and parsley.

 

When choosing food

Meat fish-High protein value protects physical 

strength and strengthens body muscles.
 It also prevents the occurrence of edema, so consume

 a small amount except in special cases.


신장병 환자의 식단
(급성신염 회복기, 55~65g 단백질 식사)
아 침 토스트 75g, 프렌치 셀러드 100g, 스크램블드에그 70g, 홍차 
점 심 주먹밥 300g, 고구마조림 110g,

두부된장찌개 180g 
간 식 밀크 셰이크 220g
저 녁 밥 300g, 가지나물,짝퉁가방,생선 뫼니엘 80g, 과일(수박)
영 양 기준량 열량 2,300Cal, 단백질 65g, 

나트륨 10,000mg, 포타슘 1,870mg
재료 및 조리법
가자미-40g, 밀가루-10g, 버터-10g, 무염

 마요네즈소스-10g, 양파-10g, 파슬리, 완두콩, 레몬, 
가자미는 비늘을 긁고 머리와 꼬리를 뗀다.

 가슴지느러미
 밑에 칼집을 넣어 내장을 꺼내고 깨끗이 씻는다. 


마른 행주로 물기를 닦 밀가루를 양면에 골고루 묻혀 놓는다. 
프라이팬을 달구어 버터를 녹이고 가자미를 놓아 굽는다.


 팬을 흔들며 센불에서 노릇하게 굽고, 

뒤집어 불을 약간 줄여 속까지 익힌다. 
양파와 파슬리를 곱게 다져 무염 마요네즈소스에

 섞어 타르타르소스를 만든다. 
완두콩은 소금을 약간 넣은 끓는

물에 삶아내고, 레몬은 약팍하게 썬다. 
접시에 생선을 담아 그 위에 타르타르소스를 얹고,

완두콩과 레몬, 파슬리를 곁들여 낸다. 
식품을 선택할 때  육어류- 단백가가 높아 체력을 보호하고

 신체근육을 튼튼하게 한다.
 또한 부종 발생을 방지하므로 특수한 경우

이외에는 소량 섭취한다