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must eat place

How to cook lotus root graft for kidney disease patients 연근초절임 요리방법

Lotus root chojeolyi (kidney disease)
Diet for people with kidney disease


(Chronic kidney failure, 30g protein meal)

Breakfast 150g, stir-fried potatoes 80g, 
cabbage leaf sprouts 100g, mushroom roast 50g
Lunch 230g omurice, fried vegetables, 
60g lotus root chopsticks

80g snack ice cream, 40g candy
Dinner Kim Sushi 250g, Wafer Miso Soup
 110g, Western Skin Japchae
150g dessert apple soup

 

Snack Green Tea 80cc

, Butter Cake 200g
Nutrition Standard Calorie 1,800Cal, Protein 30g,
Sodium 2,000mg, Potassium 1,500mg
Ingredients and recipes

Lotus root-50 g, vinegar, sugar
Peel the washed lotus root completely and
 cut it into 5mm thick.

Put a little vinegar and salt in boiling water
 and dent the lotus root
Then, take it out, rinse it in cold water, and soak it in candle
 water mixed with vinegar, sugar, and salt to taste.

Principles of the kidney disease diet
Total calories are the same as those of a normal person.
Use a small amount of high-quality
protein with a high protein value.

Salt and water are limited according to symptoms.


Limit the intake of K when the blood potassium 
(K) level is high.

 

Depending on the intake of protein,
 sugar intake is relatively
 It will increase, so supplement with vitamin B1.
Avoid irritating foods.


Mustard, ginger, red pepper, pepper powder, 
curry and sauce are used in small amounts
 In severe cases, irritating red pepper leaves, 
onions, green onions, parsley,
 Avoid garlic and alcoholic beverages.


연근초절임 환자식단 조리방법

연근 초절이 (신장 질환)
신장 질환 환자를위한 식단
(만성 신부전, 단백질 식사 30g)
아침 식사 150g, 볶음 감자 80g, 양배추 잎 새싹 100g, 버섯 구이 50g
점심 230g 오므라이스, 튀긴 야채,  60g 연근 젓가락
80g 스낵 아이스크림, 40g 캔디


디너 김 스시 250g, 웨이퍼 된장국 110g, 서양 껍질 잡채
150g 디저트 사과 수프


스낵 녹차 80cc, 버터 케이크 200g
영양 기준 열량 1,800Cal, 단백질 30g, 나트륨 2,000mg, 칼륨 1,500mg


재료와 조리법
연근 -50g, 식초, 설탕
씻은 연근은 완전히 껍질을 짝퉁가방 벗기고 5mm 두께로 자른다.


끓는 물에 식초와 소금을 조금 넣고 연근을 움푹 패인 곳
그런 다음 꺼내서 찬물에 헹구고 식초, 설탕, 

소금을 섞은 초물에 담가 맛을 낸다.


신장 질환 식단의 원리
총 칼로리는 일반인과 동일합니다.
단백질 가치가 높은 소량의 고품질 단백질을 사용하십시오.
소금과 물은 증상에 따라 제한됩니다.
혈중 칼륨 (K) 수치가 높을 때 K 섭취를 제한하십시오.


단백질 섭취량에 따라 설탕 섭취량은 상대적으로
 증가하므로 비타민 B1을 보충하십시오.
자극적 인 음식을 피하십시오.


겨자, 생강, 고추, 고춧가루,  기업인터넷전화카레, 소스를 소량 사용
 심한 경우에는 자극적 인 고추 잎, 양파, 파, 파슬리,
 마늘과 알코올성 음료를 피하십시오.