본문 바로가기

must eat place

Cooking a diet for patients 신장병 환자를 위한 요리방법

Apple soup (Shinjangbyeongsik)
Diet for people with kidney disease
(Chronic kidney failure, 30g protein meal)
Breakfast rice 150g, potato stir-fry 80g, cabbage

 leaf sprouts 100g, mushroom roast 50g


Lunch Omurice 230g, Vegetable Tempura, Lotus Root Chojeol 60g
80g snack ice cream, 40g candy


Dinner Kim sushi 250g, Japanese miso soup 110g, Western-style japchae
After meal *150g apple soup


Liver green tea 80cc, cctv설치 butter cake 200g
Nutrition Standard Calorie 1,800Cal, Protein 30g,

Sodium 2,000mg, Potassium 1,500mg
Ingredients and recipes

 

1 apple, 3/5 cup sugar, 2/5 cup starch, soybean oil
Peel the apple, cut it into 8 pieces vertically, and then boil it with starch powder.


Fry in oil.


Add a little water to the sugar and bring it to a boil. When the anger changes, the thread doesn’t boil when I pull it with chopsticks
 Boil until more than 8cm rises.


Put a drop of vinegar in sugar syrup and fried apples
 Quickly moisten and transfer to a greased dish and serve with cold water.


70g protein meal 100g protein meal
(Early acute nephritis and chronic kidney failure)

 

(In case of using nephrotic nephritis and artificial kidney)

(Recovery period of Neproze syndrome)
Food name weight neck measurement Food name weight

neck measurement Weight neck measurement
Rice 450 3 air Rice 750 5 air 750 5 air

 

80 half of potatoes 80 half of potatoes 80 half
Vegetables 200 1 cup Vegetables 250 11/3 cups 250 11/3 cups
1 egg 50 1 egg 50 1 100 2
Ice cream 80 cone 1 milk 180 1 hop 360 2 hops
Bread 20 1 page Meat 70 2 walnut size 105 3 walnut size
Fruit 100 1/2 apples Seafood 60 Fish 1 slice 120 Sansun 2 slices

 

Sugar 20 2 tbsp Tofu 80 1/3 Mo 80 1/3 Mo

Oil 30 3 tbsp.fruit 200 1 apple 200 1 apple

Jam 10 2 tbsp Sugar 20 2 tbsp 20 2 tbsp

Butter 10 2 tbsp Oil 25 21/2 tbsp 20 2 tbsp

50 2 tablespoons of honey The order of protein that is less harmful

to the kidneys is milk, vegetable protein,

It is eggs, fish, and meat.


사과그라탕 (신장병 식)
신장 질환 환자를위한 식단
(만성 신부전, 단백질 식사 30g)
아침밥 150g, 감자 볶음 80g, 배추 잎 새싹 100g, 버섯 구이 50g
점심 오므라이스 230g, 야채 튀김, 연근 초절 60g
80g 스낵 아이스크림, 40g 캔디
저녁 김 스시 250g, 된장국 110g, 양식 잡채
식후 * 사과 수프 150g
간 녹차 80cc, 버터 케이크 200g
영양 기준 열량 1,800Cal, 단백질 30g, 나트륨 2,000mg, 칼륨 1,500mg
재료와 조리법
사과 1 개, 설탕 3/5 컵, 전분 2/5 컵, 콩기름
사과는 껍질을 벗기고 세로로 8 등분 한 다음 전분 가루로 끓인다.


기름에 볶습니다.


설탕에 약간의 기업인터넷 물을 넣고 끓입니다.
분노가 변하면 젓가락으로 잡아 당겨도 실이 끓지 않아요
 8cm 이상 올라갈 때까지 끓입니다.


설탕 시럽과 튀긴 사과에 짝퉁가방 식초 한 방울을 넣으십시오.
 빠르게 적신 후 기름칠을 한 접시에 옮겨 찬물과 함께 제공합니다.
70g 단백질 식사 100g 단백질 식사
(조기 급성 신염 및 만성 신부전) 

(신장 신염 및 인공 신장 사용시)

 (네프 로즈 증후군 회복기)
식품명 체중 목 측정 식품명 체중 목 측정 체중 목 측정
쌀 450 3 공기 쌀 750 5 공기 750 5 공기
감자 반 80 감자 반 80 반
야채 200 1 컵 야채 250 11/3 컵 250 11/3 컵
달걀 1 개 50 달걀 1 개 50 1100 2
아이스크림 80 콘 1 우유 180 1 홉 360 2 홉
빵 20 1 페이지 고기 70 2 호두 크기 105 3 호두 크기
과일 100 1/2 사과 해산물 60

 생선 1 조각 120 산순 2 조각
설탕 20 2 큰술 두부 80 1/3 Mo 80 1/3 Mo
기름 30 3 큰술 과일 200 사과 1 개 200 사과 1 개
잼 10 2 큰술 설탕 20 2 큰술 20 2 큰술
버터 10 2 큰술 기름 25 21/2 큰술 20 2 큰술
50 꿀 2 큰술 * 신장에 덜 유해한

 단백질의 순서는 우유, 식물성 단백질,
계란, 생선, 고기입니다.