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must eat place

How to cook lotus root graft for kidney disease patients 타래과자 만드는 방법

How to cook confectionery
Diet for people with kidney disease
(Chronic kidney failure, 30g protein meal)


Breakfast rice 150g, potato stir-fry 80g, cabbage leaf sprouts
100g, mushroom roast 50g

Lunch Omurice 230g, Vegetable Tempura, Lotus Root Chojeol 60g
80g snack ice cream, 40g candy


Dinner Kim sushi 250g, Japanese miso soup 110g,
Western-style japchae
After meal 150g apple soup

Snack-style green tea 80cc, Skewer (butter cake) 200g
Nutrition Standard Calorie 1,800Cal, Protein 30g,
Sodium 2,000mg, Potassium 1,500mg


Ingredients and recipes

 


Flour-1/3 cup, water-11/2 tablespoon, citron juice
 (or ginger juice)-1/3 tablespoon, honey
(or sugar syrup)-1/6 cup, pine nut powder

After sifting the flour through a sieve, 
kneading the dough to the extent that
it will not be possible, and pushing it thinly with a bat


 Next, finely pluck like noodles.

Tie the middle by winding the noodles like a thread.
Fry crispy in clean oil, spread evenly in sugar
 syrup, and sprinkle with pine nut powder.


When choosing food
Milk and dairy products-As foods are well formulated with
various nutrients and have good amino acid composition,
There is hardly any restriction except in the case of
urinary poisoning due to water relations.

Egg flow- amino acid composition is the best among protein foods,
so about 1 piece vitamint.kr/ depending on the symptoms
 It is recommended to use soft-boiled, poached egg, omelette,
and steamed food. It is not eaten raw.

Do you need protein restriction?

When you're on a kidney disease diet, you'll soon think
about protein limitations. But unconditionally

Limiting is extremely dangerous. Protein is oxidized to
 urea and excreted in urine.

 When the activity of the kidneys deteriorates,
they cannot go out and accumulate in the body.
 At this point, limit the protein.

 Therefore, even if kidney function is poor,
there are not many elements in the blood.
It makes no sense for humans to limit protein.


제과 요리 방법
신장 질환 환자를위한 식단

(만성 신부전, 단백질 식사 30g)
아침밥 150g, 감자 볶음 80g, 배추 잎 새싹
 100g, 버섯 구이 50g
점심 오므라이스 230g, 야채 튀김, 연근 초절 60g

80g 스낵 아이스크림, 40g 캔디
저녁 김 스시 250g, 된장국 110g, 양식 잡채
식후 * 사과 수프 150g
스낵 식 녹차 80cc, * 꼬치 (버터 케이크) 200g
영양 기준 열량 1,800Cal, 명품짝퉁 단백질 30g, 나트륨 2,000mg, 칼륨 1,500mg
재료와 조리법
밀가루 -1/3 컵, 물 -11/2 큰술, 유자 즙 (또는 생강즙) -1/3

큰술, 꿀 (또는 설탕 시럽) -1/6 컵, 잣 가루

밀가루를 체에 걸러 체로 쳐서 반죽이 불가능할

정도로 반죽 한 후 방망이로 얇게 밉니다
 다음으로면처럼 곱게 뽑습니다.


면을 실처럼 감아 가운데를 묶습니다.


깨끗한 기름에 바삭하게 튀기고 설탕 시럽에

골고루 뿌려 잣가루를 뿌립니다.


음식을 선택할 때


우유 및 유제품-식품은 다양한 기업인터넷 영양소가 잘 배합되어

있고 아미노산 조성이 좋기 때문에
물의 관계로 인한 요 중독의 경우를 제외하고는

제한이 거의 없습니다.


계란 흐름-아미노산 조성이 단백질 식품 중

최고이므로 증상에 따라 1 개 정도


 반숙 계란, 오믈렛, 찐 음식을 사용하는 것이 좋습니다.

생으로 먹지 않습니다.


단백질 제한이 필요합니까?


신장 질환 다이어트를하고 있다면 곧 단백질 제한에

대해 생각하게 될 것입니다.

하지만 무조건
제한은 매우 위험합니다.

단백질은 요소로 산화되어 소변으로 배설됩니다.


 신장의 활동이 악화되면 나가서 체내에 축적 될 수 없습니다.

이 시점에서 단백질을 제한하십시오.


 따라서 신장 기능이 나쁘더라도

혈액에는 많은 요소가 없습니다.


인간이 단백질을 제한하는 것은

이치에 맞지 않습니다.